Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen

Kære medlem

Tak for din deltagelse i valget af borgmesterkandidat. Jeg er taknemmelig over den store tillid, som du og partiet har vist mig, ved at vælge mig som din borgmesterkandidat. Det varmer mit hjerte. Tusinde tak. Med tilliden følger et stort ansvar. Jeg har ikke tænkt mig at svigte. Intet kunne være større for mig end at repræsentere det parti, der står mig så nært, i den kommune mit hjerte tilhører.

Frem mod det kommende valg i 2017, er det vigtigt, at vi socialdemokrater er så synlige som muligt. Der er brug for alle. I gadebilledet, i medierne, og i den samtale du har med de mennesker, du møder i din hverdag. Ingen skal være i tvivl om, hvad vi står for, og hvad vores visioner for Holbæk kommune er. 
Jeg synes, at det er vigtigt, at vi får diskuteret vores politik og værdier med hinanden. Vi skal komme hinanden noget mere ved. Byrådsgruppen og kredsen vil derfor begynde at arrangere politiske møder. Dette kommer der nærmere information om senere.

For mig som borgmesterkandidat er det vigtigt, at komme ud og tale med så mange som muligt. Dette gælder både partimedlemmer og borgere. Valgkampen starter nu!

Jeg inviterer dig derfor med på kampagne med budskabet om, at Socialdemokraterne har valgt borgmesterkandidat og at vi er klar til at vinde valget. Kampagnen foregår lørdag d. 12. marts klokken 11.00-14.00. Vi mødes på Holbæk torv foran Sparekassen Sjælland (Ahlgade 51).

Jeg glæder mig til arbejdet frem mod valget i 2017. Jeg har brug for, at have dig med på holdet. Det er afgørende, at vi står tæt sammen.

De bedste hilsner Christina Krzyrosiak Hansen Borgmester Holbæk Kommune 72369060 borgmester@holb.dk